Voorstellen

 

Deze homepage is gemaakt voor ons zoontje met het Syndroom van Down. Hij is het vierde kindje in ons gezin. Hij heeft buiten het Down Syndroom geen lichamelijke afwijkingen. Wel is hij gauw verkouden, maar dat ligt ook aan het feit dat hij te vroeg geboren is! Tevens is Cara iets dat in de familie van mijn man veel voorkomt en dan met name bij de mannelijke leden van de familie. Onze familie bestaat uit:

bullet  Wilfried  11-09-1962
bullet Ine          12-10-1963
bullet  Melanie  20-01-1995
bullet  Melissa  28-01-1997
bullet  Jeffrey    18-08-1998
bullet  Yannick  19-03-2001

We wonen met z'n allen op een te grote hobbyboerderij in het mooie Twente. Ik zie in mijn gedachten Yannick al geregeld lopen, hier op de boerderij....Klompjes aan, overalletje aan.. Samen met papa op de tractor. Hij is hier echt op zijn plaats en dat meen ik van harte!!   Het zal niet altijd even gemakkelijk zijn en hij zal misschien best iets extra zorg nodig zijn. Maar we maken er met elkaar het beste van. Hij is heel welkom in ons gezin.....Hij is op de eerste plaats een kind! Ons kind! En ik hoop dat wij hem kunnen begeleiden tot een emotioneel stabiel en gelukkig persoon, die straks enigzins op zichzelf kan wonen.

Zelf heb ik heel sterk het gevoel dat Yannick's komst in ons gezin geen toeval is. Als dat zo is, dan hangt mijn zwangerschap en bevalling van Yannick van toevalligheden aan elkaar. 

bullet  Het feit dat ik toch nog weer een bevalling kreeg in het ziekenhuis, terwijl we voor een thuis bevalling gingen.
bullet  Zijn naam (die heel anders zou zijn) waarmee ik het gedichtje kon maken op het geboortekaartje.          Zie Index.
bullet  Zijn vroeggeboorte waardoor ik de kans kreeg eerst helemaal te herstellen van de keizersnede en de naweeŽn van de lange bedrust.
bullet   Als ik Yannick niet had gekregen, had ik nooit al die lieve mensen die ik nu heb leren kennen, 'ontmoet'
   .

  In deze homepage willen we graag laten zien hoe het met Yannick en ons gaat. En we willen de mensen laten zien, dat het Down Syndroom niet iets is waar niet mee te leven valt!!

 

                                  Familie portret maart 2001

 

     webdesign Ine 2005