Bedankt

 

Op deze pagina wil ik graag iedereen bedanken die ons gesteund hebben , in wat voor vorm dan ook. Tijdens de zwangerschap, bevalling en nadien.

bulletMijn man en vriend: Wilfried. Voor een vierde kindje, waarmee we als gezin zo blij  zijn. Hij is het zonnetje in huis.

 

 
bulletDe verloskundige, Harmina Boven, uit Haaksbergen, die zo snel ter plaatse was toen mijn vliezen braken.

 

bulletDe verpleegkundigen in Zwolle voor de goede zorg en opvang. Clary en Janita, de vrouwtjes op de zaal, waarmee ik toch een bepaalde band kreeg. Doordat je in hetzelfde schuitje zat.

 

bulletNatuurlijk mijn moeder en mijn zus Margret, die het gezin draaiende hielden tentijde van mijn opname en daarna. En mijn schoonzus en buurvrouw Elvira, die elke dag de kinderen haalde en bracht naar school.

 

bulletMijn beschermengel in het ziekenhuis: Thea Koomen een zuster uit duizenden. Als zij er niet was geweest, had ik het nog veel moeilijker gehad. Ook voor alle gesprekjes die we hebben gehad; Thea heel hartelijk bedankt!!!

 

bulletDe verpleging van de couveusekamer en de babykamer. En de verpleging van de kraamafdeling. Jullie zijn schatten, allemaal! Zonder jullie gesprekjes was het toch zo af en toe heel moeilijk geworden. Vooral door de rot bevalling!!

 

bulletAlle mensen die Yannick onvoorwaardelijk accepteerden zoals hij was! Jullie weten niet hoeveel dat voor ons heeft betekent!

 

bulletDe verpleging van de boxen, toen Yannick weer opgenomen moest. En dan met name zr. Bertie voor het lospeuteren van de longfoto en broeder Roel, voor zijn engelengeduld bij het leren eten van Yannick.

 

bulletRob en Arenka Breedeveld, Anke Kuijpers, Bianca Welters voor jullie steun tijdens mijn one year blues!! Zonder jullie had ik het heel moeilijk gekregen!! Bedankt voor al jullie lieve woorden.
 
 

     ©webdesign Ine 2005