Make your own free website on Tripod.com

Op 3 september weer een koffie-ochtend gehad van de SDS Twente. En volgende week zaterdag hebben we een ontmoetingsdag in Leiden!! Met zo'n 40/45 gezinnen!!

Lekker glijden op de grote glijbaan!

Morgen ga ik met mijn jongste zus naar de vlooienmarkt in het EXPO centre in Hengelo. Even lekker snuffelen. De kinderen laat ik lekker thuis, dan heb ik de handen vrij!! ;-))

En dan natuurlijk op 10 september de ontmoetingsdag. We togen met z'n allen naar Leiden en hadden er verschrikkelijk veel zijn in! Het grootste gedeelte van de weg ging het goed. Maar met het eind in zicht hebben we ons toch nog verreden en waren we al bijna weer op weg naar huis... ;-)

 
Wat was het een prachtige dag en wat hadden ze er een werk van gemaakt. Arenka en Anja, nogmaals héél hartelijk dank voor weer een onvergetelijke dag!! Het is zeer zeker voor herhaling vatbaar en we hopen dat we er volgend jaar weer gewoon bij kunnen zijn! Heel fijn was het iedereen weer in live te ontmoeten en lekker bij te kunnen praten! En dan al die mooie snoetjes, van onze bijzondere kindjes.... Ik vind ze prachtig en heb weer genoten!En natuurlijk Rob Breedeveld bedankt voor deze fijne warme mailgroep!!
Zonder mailgroep, geen ontmoetingsdag/ weekend! Ik hoop dat deze groep nog héél lang een veilige haven mag zijn voor alle ouders. En ook al mail ik dan niet zo veel meer als dat ik de eerste twee jaren deed, ik ben nog steeds dankbaar voor deze groep. We waren  om kwart over 9/ half 10 thuis en de kinderen zijn moe maar voldaan gaan slapen. En Yannick had zijn slaapje al bijna uit. Die is bijna direct in slaap gevallen!! Meestal sliep hij al tijdens de dag!! Maar dat deed hij vandaag gelukkig niet.
 
Op 15 september  ben ik zo in ene Yannick de hele middag kwijt. Hij is spelen bij een vriendje van Jeffrey. Vorig jaar zat dat jongetje (Dylan) bij Yannick in de klas en was als het ware zijn maatje. Hij was zeer onzeker en was heel lief en zorgzaam voor Yannick. Vandaar dat ze hem aan Yannick gekoppeld hadden. Nu vanmiddag ging Jeffrey spelen bij Dylan. Yannick had ik even mee genomen en natuurlijk moest hij ook even uit de auto. Eenmaal binnen vroeg Dylan:"Mag Yannick ook blijven spelen??" Ik zei er niet zoveel op, want daar had ik helemaal nog niet bij stil gestaan. Hij mag best blijven hoor...!! Zei de mama.
Oeps......... Slik.
Tja, kan dat echt? Hij mag niet alleen naar buiten hoor...
Nee, dat mag die jongste van ons ook niet. Hij mag best blijven hoor.....!!"
Maar ik heb geen luiers bij me...!! Ooooooo, maar die heb ik nog hoor...... En ik vind het zo sneu voor hem als hij nu naar huis moet. (hij liep namelijk al bijna direct de trap op naar boven..... !!)
"Mag hij alles eten??"
Ja, hij mag alles hebben maar eet niet alles hoor. En als het niet gaat moet je me bellen hoor...!!
"Oké, doe ik............."
En nu zit ik dus alleen. Het voelt héél dubbel. O, ik hoop zo dat het goed gaat en dat ze goed op hem past.....
 

©webdesign Ine 2005