Make your own free website on Tripod.com

 

Deze maand hebben we weer kijkochtenden in de klassen van de kinderen. Het is toch leuk om te zien hoe alles in z'n werk gaat. Hoe de juffen en meesters behoorlijk grote klassen in het gareel houden. Om te zien in wat voor omgeving Yannick straks naar school gaat. (hoop ik!)

Ook moet Yannick deze maand zijn griepprik halen. Samen met Jeffrey. Eigenlijk moet Wilfried ook (allemaal astmatisch!) maar hij is te druk...  :-( Maar de jongens zijn in ieder geval weer beschermd tegen de griep. Natuurlijk kunnen ze ziek worden, buikgriep of verkouden, maar dat is dan ook niet de echt griep.

Op 16 Oktober komt Gina logeren. Anke komt haar brengen, samen met Victor en blijft de hele dag. Gina blijft logeren tot de zondag erop. De kinderen hebben het fantastisch samen. Hele dagen zitten ze op de maiskuil! Glijden en lachen en spelen! Ze hebben de grootste lol. Wanneer Anke haar dan zondags weer komt halen is het afscheid niet gemakkelijk. We hebben haar verteld dat ze altijd weer welkom is!

Wat Victor kan, kan ik ook!

Samen spelen, samen delen. Victor is Jeffrey's Grote vriend.

Waar een maiskuil al niet goed voor is! Een echte glijbaan... waar heb je die voor nodig???

Op 21 oktober moet Yannick voor controle naar het Audiologisch Centrum. Zijn gehoor blijkt heel slecht te zijn. Er word me dus ook aangeraden een afspraak te maken bij de KNO arts. Wat ik dan ook maar doe. Daar kunnen we terecht op 10 november. Ik vermoed dat hij opnieuw buisjes moet.

Twee dagen later moet ik met Yannick naar het Consultatie Bureau. Daar gaan we eigenlijk een beetje naar toe om ons gezicht te laten zien, voor de spuiten en voor het wegen en meten. Want ik ben natuurlijk steeds weer nieuwsgierig of hij gegroeid is. Alleen hebben ze op het CB een andere maat als bij de kinderarts.  Op het CB is hij altijd iets kleiner! Hij was nu ruim 86 cm en ruim 12 kilo.

©webdesign Ine 2005