Make your own free website on Tripod.com

De eerste twee weken van Mei hebben de kinderen vrij van school. Dit komt me uitzonderlijk goed uit, want ik heb weer eens last gekregen van mijn bekken. Een afspraak maken bij de fysio en gelukkig duurt het niet al te lang voor ik er tussen kan. Martijn Claus( de fysio) weet altijd precies hoe hij me weer redelijk pijnvrij kan krijgen. En dat lukt hem dus ook deze keer. Ik word even 'gekraakt' en daarna gemasseerd. Natuurlijk moet ik volgende week weer komen, maar de ergste pijn is gelukkig weg!!

Op 10 Mei komen Rob en Arenka Breedeveld met de kinderen. Merel en Summer. Ze brengen ook twee kinderen van  vrienden mee. Merel is in eerste instantie niet in zo'n heel goede bui, maar gaande weg word het toch iets beter. Wilfried gaat met de kinderen nog even ponyrijden en Arenka loopt mee. Jammer is, dat het weer niet echt mee werkt. Anders hadden we gezellig buiten kunnen zitten, maar ja, je kunt niet alles hebben.  Het is best gezellig en voor je het weet is de tijd al weer voorbij.  Het is wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Even lekker buiten kruipen, al is het koud!          Merel op Binky, de pony!! Yannick vind het allemaal wel goed.

Voor de rest is Mei eigenlijk een rustige maand. Ik moet nog wel weer een keer met Yannick naar Dr. Bakker, omdat hij verkouden is, maar dat word zo zachtjes aan een gewoonte en is al geen nieuws meer!! Ik was eigenlijk gestopt met vernevelen, maar ik ben maar weer begonnen. Hij blijkt nog niet zonder te kunnen. En ook krijgt hij weer een onderhoudskuurtje Bactrimel. Dit hielp hem steeds heel goed, dus ik hoop dat hij er ook nu weer baat bij heeft.

Van Anke krijg ik eindelijk een paar foto's, waar ik al zo vaak om gevraagd heb. Victor is zo'n heerlijk joch om te zien. Ik hoop hem binnenkort in levende lijve te ontmoeten. En Anke natuurlijk ook.

Victor met Anke.

©webdesign Ine 2005