Make your own free website on Tripod.com

 

Juli, de maand van het ontmoetingsweekend!! Maar eerst moet ik nog met Yannick naar de orthoptiste. En wel op dinsdag de 6de juli. Zij heeft Yannick's ogen opgemeten en daaruit geconcludeerd dat hij een cilinder heeft van meer dan 2 en meer dan 3. Dus..... Dat word een brilletje!!

Mijn zondagse brilletje

mijn reservebril

En welke vind jij het mooiste??

En dan........... eindelijk!! Het ontmoetingsweekend. Na een kleine twee weken is het toch gelukt om alles sluitend te maken, met behulp van heel veel sponsoren, zodat het weekend door kan gaan!! ( veelal bij elkaar gesprokkeld door Bert, Arenka, Liesbeth ikzelf en nog enkele personen) Iedereen brengt een salade of iets dergelijks in en het feest kan beginnen. Het is een fantastisch weekend. Heel veel leden van de groep zijn met hun kinderen aanwezig. Ook heel veel leden van de kern Twente hebben de moeite genomen om te komen. Enkele gezinnen kamperen bij ons op het erf en velen hebben de weg naar pension, camping of hotel gevonden. Dus ook op de zondag is er nog best veel animo. Ook komen er dan nog enkele gezinnen die er zaterdag niet bij konden zijn!Het weer zit gigantisch mee. Zou het toch komen door de zusters van Liefde... die ons ook voor een groot gedeelte gesponsord hebben!! Ik vind het leuk om te zien dat de mensen zich vermaken. En dat de kinderen het gewoon lekker naar hun zin hebben. We hebben een groot springkussen en een ranja koe geregeld. Een klein springkussen en een glijbaan maken het af! Het is in één woord geweldig. Zelf heb ik niet zoveel kans om met de mensen te praten en om foto's te maken., ik ben te druk met heen en weer rennen om alles in goede banen te leiden, maar desondanks vind ik het prachtig.

Ik werd verwent met een prachtige bos bloemen als dank!

 
  Heel veel kinderen en blije snoetjes! Voor de grotere dames

was Rick (Van Jeannet) helemaal favoriet!

En nu hebben we vakantie! 6 Weken lekker helemaal niets! Geen logo, geen fysio (ook niet voor Jeffrey) ........ Helemaal niets. Alleen a.s donderdag nog een bezoekje aan dr. Bakker. En die was helemaal tevreden. Al hebben we wel besloten om Yannick nog weer op de Bactrimel te zetten,  omdat hij toch wel veel verkouden blijft!

Op zaterdag komt Monique, mijn vriendinnetje van de MSN. (ze voelt al bijna als een kleine zus) Ze komt haar kater Olivier brengen. Olivier heeft bij haar thuis geen rustig leven. Omdat hond Senna hem niet met rust kan laten! Hopelijk gaat het hier beter! We hebben zo veel raakvlakken dat het zo af en toe heel spookie is! Het word een gezellige dag, die eindigt in een giga noodweer!! Er rolde een wolk over onze boerderij waar je bang voor werd!

Hee Monique, ik vind je nog steeds lief!

Een wolk waar je bang van wordt!

En op de 22ste komt Erna nog voor Yannick. We hebben afgesproken dat we de PPG voor hem gaan afsluiten. Hij krijgt van alle kanten nu begeleiding en het loopt allemaal fantastisch. Wel blijf ik haar zien voor Jeffrey, want ook voor hem zijn we in de molen beland. (waarschijnlijk heeft Jeffrey PDD NOS)

Op zondag de 25ste gaan we een dagje uit naar Hellendoorn. Samen met de gezinnen van Esther en Margret en opa en oma. Het is een gezellige dag, alleen is het jammer dat het veel regent die dag! Maar al met al is het toch wel voor herhaling vatbaar. We gaan dit volgend jaar zeker weer doen!

Yannick in de ballenbak........zoekplaatje!!

Jeffrey, Melvyn en Matthijs........ en het regende en regende en .........

©webdesign Ine 2005