Make your own free website on Tripod.com

Op 30 juni kregen onze kinderen vakantie. Yannick zou eigenlijk nog naar school moeten tot 17 juli, maar dat doe ik dus niet. Hij heeft net zo goed recht op vakantie als de andere kids. Voor mij is het dan ook iets rustiger, als ik niet steeds op en neer hoef te rijden naar school.

Op zondag 6 Juli hadden we de ontmoetingsdag van de mailgroep in Delft. Samen met Peter en Barbara Nieuwenweg en de kinderen Tom en Marijke, reden we richting het Westen. Het is een hele onderneming, want echt zover rijden met de kinderen hadden we nog nooit eerder gedaan. Maar het was het waard. Wat was het gezellig en wat hebben de kinderen zich heerlijk vermaakt. Het is heel leuk om al die gezichten te zien die bij de namen horen. Vaak werden de ouders herkent aan de hand van de kinderen... ;-)) Van hen hadden we al wel eens foto's gezien, terwijl we de ouders eigenlijk nog nooit hadden gezien. Het was heel relaxed, terwijl er toch heel veel kinderen waren. Er werd niet geschreeuwt of gehuild (of in ieder geval weinig). Als je in gesprek was met iemand en je kinderen liepen er even vandoor, dan was er altijd wel een ouder die hen opving. De hele familie van Mirjam (die het geheel georganiseerd had) en Menno(haar zoon) was zo'n beetje opgetrommeld om te helpen en het was in één woord AF!! Het was echt voor herhaling vatbaar. En natuurlijk werd Rob even in het zonnetje gezet, want zonder hem was de groep er niet geweest.

Rob geeerd met het 1 jarig bestaan! Rechts van hem Mirjam.

De kinderen op het vliegend matras.

Yannick met papa. Zo dicht mogelijk bij papa zitten!!

Even uitrusten bij mama.

Het werd een lange warme zomer, waarin we weer heel wat dagtochtjes hebben gemaakt. Alleen of met de familie Barink. De kinderen hebben zich ook heerlijk vermaakt. Op 17 juli was het weer jammer genoeg niet zo heel mooi, maar warm genoeg voor een dagje uit met de speelleergroep. We zijn naar het Hulsbeek geweest. Een recreatieplas in Oldenzaal. Er werd afscheid genomen van de kinderen die na de zomervakantie niet weer kwamen in de speelleergroep.

Er werd geprobeerd om alle kinderen op 1 foto te krijgen, maar dat is niet helemaal gelukt. Matthijs staat er niet bij.

Yannick was deze vakantie ook weer druk in de weer met papa helpen. Hij is een echtte mannen man. Of hij ze nou goed kent of niet, bij de kerels valt hij zo op schoot.Terwijl hij, wat de dames betreft, best kieskeurig is...;-)) Als dat maar zo blijft!!(wat de dames betreft dan.)

Jeffrey en Yannick in het regenboogbad.

Papa helpen met het voeren van de kalveren.

Op 23 juli zijn we een dagje naar Rotterdam, naar Anke en familie, gereden.We hebben daar twee van de kids achtergelaten om te logeren. Melissa en Jeffrey bleven bij Anke en haar familie. Ze hebben zich kostelijk vermaakt naar de verhalen en foto's te oordelen! Ik vond het bezoekje ook heel leuk. En zeker voor herhaling vatbaar. Maar dochter Gina wil eerst, in de herfstvakantie, komen logeren bij ons op de boerderij!

Bij Anke op schoot.

De kinderen in Blijdorp tijdens het logeren.

Heel graag spelen onze kinderen met die van Margret en Gerben. Mijn zus en zwager. Zo af en toe zien ze er echt niet uit en is het een wonder dat we ze nog weer schoon krijgen.  Dan is het maar goed dat er een wasmachine en een badkuip bestaan. En zwart zand is natuurlijk veel mooier om mee te spelen als geel zand.

Een oude matras en zwart zand....... wat wil je nog meer??!!

©webdesign Ine 2005