Make your own free website on Tripod.com

4 December word het sinterklaasfeest gevierd op de speelleergroep. Dit is voor ons de eerste keer. Wilfried is nog steeds ziek thuis en die gaat dus gezellig mee. Voor hem is dit de eerste keer dat hij ziet waar Yannick naar 'school' gaat. De volgende dag word sinterklaas onthaald op de basisschool. Dus ook daar blijven we even kijken. Niet te lang, want we moeten naar de fysiotherapeute. Waar we het springen leren. Yannick is er echt klaar voor. Als hij kinderen ziet springen, wil hij ook. Dus dat is oefenen geblazen. En s'avonds vieren we het sinterklaasfeest  thuis. Zonder de echte sint, want die hebben we nu wel zo vaak gezien...

Sinterklaas op de speelleergroep. Heel gezellig!!
   

Op 8 december moeten we weer naar dr. Bakker. Eigenlijk moet hij nu ook weer de Hep.B spuit. Maar die ben ik voor de verandering eens vergeten. Dus daarvoor mogen we volgende week nog even terug komen.

Op 10 december hebben we een overleg op de peuterspeelzaal, waar Yannick in januari gaat beginnen. Als het tenminste doorgaat. Ik neem Yannick maar alvast eens mee. Dan kunnen ze hem alvast leren kennen. Lucie is er ook. Ze is wel héél ziek, maar is gelukkig wel gekomen. Want het hoofd van het Iemenschoer (waar de PSZ onder valt) zou ook aanwezig zijn, maar zij is er niet! Het is een goed gesprek. En we gaan het met elkaar proberen. Lucie is nog steeds een beetje bang dat Yannick 'ondergesneeuwt' raakt. Maar ik heb een beetje het idee dat het zich vanzelf wel oplost. Kinderen spelen de eerste jaren toch niet met elkaar, maar naast elkaar! 7 Januari zal zijn eerste schooldag zijn. Spannend.........

24 December gaan we nog even met de hele familie (exclusief Wilfried) naar de kapper. Yannick vind er niets aan. Het knippen lukt niet, dus word hij geschoren met de tondeuse. Maar ook dat vind hij niets. Hij zal toch niet opnieuw zere oren hebben???

Dinsdag 30 december (nog net in het oude jaar) moeten we voor controle naar dr. Vrolijk. De KNO arts. Hij bekijkt Yannick's oren en dan blijkt dat er rechts helemaal geen buisje geplaatst is. Te nauw en er zat een bloedpropje in de weg. (Wat er ook nog blijkt te zitten) Links was wel een buisje geplaatst, maar dat blijkt ook al verdwenen. Al zit het gaatje er nog wel in.....  Dat zal dus nu het werk moeten doen van een buisje. Dan kon ook goed zei de arts. Al moesten we dan nu wel oppassen met water in de oren. En dan vooral tijdens het zwemmen.

31 December. Oudjaar..... Een heel jaar zonder ziekenhuisopnames!!! Ik ben heel dankbaar en hoop dat het nieuwe jaar ook veel goede dingen brengt. We vieren de jaarwisseling bij een vriendinnetje (Milou) van Melanie. Bert (haar vader)is mijn hoop in bange dagen, als mijn pc het weer eens bijna blijkt te begeven.

Proost op het nieuwe jaar!!! v.l.n.r Melissa, Milou, Melanie, Jeffrey en Lara.

Jeffrey steekt sterretjes af op het nieuwe jaar.

Wij wensen alle mensen een heel gezond en liefdevol 2004 toe!

©webdesign Ine 2005