Make your own free website on Tripod.com

1 Augustus. Vandaag zijn we een dagje uit geweest. We hadden naar Hellendoorn gewild, maar het weer was zo slecht, dat we dat maar snel veranderd hebben. We zijn nu naar Speelstad Oranje geweest. In Beilen. Ook leuk!

4 Augustus. Vandaag een meneer gehad die me gaat helpen met de aanvraag voor een PGB. Of nog liever een PVB. Maar in ieder geval zodat ik een beetje ondersteuning krijg in de opvoeding van Yannick. Omdat me nu alles afgenomen is, word er nog veel meer op mijn schouders gelegd en dat word toch wel zwaar. Ondanks dat ik het met liefde doe!

7 Augustus. Vandaag zijn we naar een oldtimersdag geweest in Tilligte. Vooral Wilfried en Jeffrey konden hier hun hart ophalen. Maar natuurlijk hebben ook Yannick en de rest van de kids zich wel vermaakt. Al vonden de dames de tractoren niet echt gaaf… Maar de oude auto’s des temeer.

10 Augustus. Vandaag zijn we een dagje naar Hellendoorn geweest met de familie Damveld. Dus mijn familie. Het weer zat mee, al regende het nog toen we weg reden. Maar…. Het was droog toen we aankwamen. Ook voor Yannick en Jeffrey zijn er steeds meer attracties waar ze in kunnen en willen. Jeffrey was voor het eerst in de achtbaan en hij vond het eng en gaaf tegelijk!

Yannick is mee geweest in de wildwaterbaan en hij vond het helemaal te gek en lachte zich een kriek om Esther, die helemaal nat was geworden!! Het was al met al een hele leuke dag.

Hier zijn de kids op maandag de 29ste weer begonnen op school. Yannick begon dinsdagmorgen weer voor het eerst sinds de zomervakantie. Wel moesten we eerst naar de kinderarts voor controle. Ook Jeffrey moest mee voor zijn controle op de medicatie. Het gaat goed, al word Jeffrey (door de medicatie) wel véél te zwaar! Als hij in deze lijn doorgaat, moeten we de medicatie aanpassen!! Hij is nu sinds mei, al 4 kilo aangekomen! Bij Yannick waren de schildklierwaarden goed! En volgend keer word er weer gekeken naar de bloedwaarden. Bekoelen, coeliakie e.d Hij is weer groter geworden en iets zwaarder. Maar de verhouding is nog steeds goed. Met hem moet ik in februari 2006 terugkomen.
 
Yannick mag nu straks 4 dagdelen (lees morgens) naar school. Omdat men een stagiaire heeft gevonden die die 4 morgens Yannick kan begeleiden. Hij zit nog steeds in zijn verkenningsfase, dus loopt (of probeert in ieder geval) nog steeds weg! Thuis hebben we nu een hek geplaatst. Want we willen er geen wereld reiziger van hebben nog.......... ;-)) Het ging goed afgelopen week met Jeffrey, hij vond het prachtig in groep 3. Dus ik hoop dat dat zo blijft!!
 
Maandag de toezegging gehad van het CIZ dat ik een PGB krijg voor 2 dagdelen. En 's woensdags had ik de papieren al thuis! Nu alleen nog wachten op de papieren van het Zorgkantoor. Zij moeten me de centen toewijzen van het PGB (persoonsgebonden budget) Ze hadden me alles afgenomen (activerend) dus gaan we ondersteunende begeleiding aanvragen. Om de druk op mij af te nemen. Want ik moet continu 1 oog op Yannick houden als hij thuis is. Behalve wanneer hij lief speelt of tv kijkt... ;-))

©webdesign Ine 2005