Make your own free website on Tripod.com

 

4 April. Op 6 juni gaan wij s'avonds (gratis!!!!) naar het Dolfinarium in Harderwijk!! De kaartjes zijn binnen.
Het heet Dream night at the Zoo en het is een jaarlijks terugkerend event. Voor gehandicapte en chronisch zieke mensen. Het Dolfinarium heeft dit jaar gekozen voor de kinderen met Down Syndroom en hun familie.............
Melanie zei al:" Wat hebben wij een geluk met dit broertje!!"  (Dat wist ik al langer als vandaag hoor........ ;-))   )
Ik vind het hartstikke mooi en heb er dus ook maar gretig gebruik van gemaakt. Het is van 18.00 uur t/m 21.30 . Dus we komen moe maar voldaan (hoop ik!) weer thuis!
 

Nog lang...........

Angelien in aktie.............

Het resultaat!!!!

 

5 April. Een radicale make over van Melissa........... Ze wilde zelf! Was de lange lokken meer dan zat!

Melissa is geen meisje van staartjes en vlechten. Dus knopen en klitten waren haar deel! Daar had ze zo genoeg van dat ze ze er graag af wilde. En ik heb de kapper gevraagd een lekker pittig kapsel te knippen! Ik vind dat het haar mooi staat!
Melanie heeft nog wel haar lange haren en is voorlopig niet van plan ze te knippen! Ze heeft ze nu op het dikke van de billen hangen.......... ;-))
Oja, en Jeffrey en Yannick zijn natuurlijk ook geknipt. Net als mama vorige week!

8 April. Ik ga samen met mijn zus beginnen als distributeur van Herbalife. Ook beginnen we zelf met de producten. Voor ons allebei met de reden om af te vallen en meer energie te krijgen. En nu maar zien of het waar is wat heel veel mensen beweren. Dat het helpt. Dat je er veel mee af kunt vallen en ook nog eens energie over houd om wat te doen! Het zal me benieuwen..... Eerst zien en dan geloven. Het is met een 30 dagen niet goed, geld terug garantie, dus dat zit wel goed. Plus het feit dat we begeleid worden door een hele lieve nicht van mij. We gaan ervoor!!

12/13 April. Yannick heeft vannacht een pseudo kroep aanval gehad. Het duurde een hele poos voor hij er door was. Ik heb hem op het laatst voor me gelegd en toen de PARI boy aan gezet!! Dat hielp. Maar ik heb hem de volgende dag toch maar thuis gehouden van het MKDC.
 
15 April. Even iets leuks melden.
Vanmorgen is Yannick een paar uur extra naar school geweest. (hij gaat normaal alleen de maandag en donderdag morgen!) Maar ze brachten een bezoekje aan de kinderboerderij. Ikzelf ben mee gereden met de klas van Jeffrey en had Yannick eigenlijk mee willen nemen. Maar de juf van zijn groep zei:" Breng hem maar gewoon om half 9 in de klas en dan gaat hij gewoon, om half 10,  met zijn eigen groep!"
Kijk, dat vind ik nou leuk! Toch een teken dat hij er helemaal bij hoort...........
Hij had zich gigantisch vermaakt.
 
En vanmiddag naar de PSZ. Hij had 1 uur geslapen daar! Hij was helemaal munt.
Nog 4 keer en dan is dat een afgesloten hoofdstuk. Zijn begeleidster gaat met hem mee naar huis, om hem 'te leren lezen!' Hij heeft het een beetje gehad daar, want hij zet de hakken in het zand als ik die kant op loop! Ik ga hem dus niet meer plagen met het verplicht naar de PSZ gaan. Ik dacht eerst dat het goed zou zijn en heb er voor gevochten om hem er te houden. Maar hij geeft nu zelf aan dat hij niet meer wil, dus stoppen we het per 16 mei.

23 April. Vandaag zijn we naar K3 geweest. Alle 4 de kids vonden het nog leuk. Zelfs Melanie, die toch al 10 is. Maar om ze dan in het echie te zien is toch wel gaaf!
Yannick was helemaal in zijn nopjes en swingde heerlijk mee op zijn stoel! Alleen het laatste kwartier is hij in slaap gevallen. Ik had gehoopt dat hij die dag eerder even zou slapen, maar ja, daar dwing je niets aan! Na afloop zijn de andere kids nog even een eindje naar voren gelopen. Was toch wel indrukwekkend hoor!
 

Ook Yannick en Jeffrey hebben genoten!

K3 in aktie.

24 April. Eerste Heilige Communie van Melissa. Een mooie dienst, gevolgd door een mooi feestje thuis. Ze is heerlijk verwent door iedereen. Van ons heeft ze een horloge gehad.

Met afvallen gaat het prima. Boven verwachting goed. Ik ben nu in een kleine maand al zo'n 7 kilo kwijt. De eerste broeken kunnen zo over mijn billen naar beneden. En dat stimuleert natuurlijk enorm om door te gaan. Ook mijn energie is véél beter. Ik kan het werk beter van de hand krijgen. Ben weer een beetje bij! En héél BLIJ!!

©webdesign Ine 2005