Make your own free website on Tripod.com

Vrijdag 2 april bel ik dus opnieuw. Ik bel direct om 9 uur, want ik ben nu zo langzamerhand toch wel zenuwachtig geworden. Wat zullen ze beslist hebben... Eigenlijk hoop ik dat ze hem toch gaan opereren. Natuurlijk is dat niet leuk, maar een gaatje is een gaatje en dat kan volgens mij niet goed zijn!

Het team heeft beslist dat ze Yannick gaan opereren.... Aan de ene kant valt er een last van mijn schouders, aan de andere kant klimt er weer een gigantische last op... Een operatie... Een hart operatie... Dit is dus waar we absoluut geen rekening meer mee hadden gehouden! Het is beangstigend en een bevrijding tegelijk! Maandag 3 mei kunnen we komen voor een oriŽntatie gesprek. Om goed geÔnformeerd te worden over wat er nu eigenlijk gaat gebeuren. En hoe ze het aan gaan pakken. Het word waarschijnlijk een parapluutje.

Mooi weer en een bak met zand en Yannick heeft het naar zijn zin!

De rest van de maand april staat voor een groot deel toch in het teken van de operatie van Yannick. Zo af en toe vliegt het me aan en word ik onrustig wakker s'nachts. Daarbij komt dat we ook voor Jeffrey in de 'medische' molen terecht zijn gekomen. Hij word op school onderzocht en we gaan naar de Mediant.

Donderdag 29 april belt Dr. Talsma s'avonds. Om te vertellen dat het gesprek op 3 mei geen doorgang kan krijgen, omdat zijn collega ziek is en hij voor hem in moet springen. Of het ook goed is dat het verzet word naar de woensdag!? Dus 5 mei, bevrijdingsdag. Als is het voor ons natuurlijk niet leuk, want we hadden alles al geregeld voor die dag, we gaan er natuurlijk mee akkoord. Dus nu staat het op woensdag 5 mei, Het Gesprek met Dr. Talsma. In het AZG.

Een plaatje van de afwijking die Yannick (volgens mij) heeft.Een VSD dus. Een gaatje tussen beide kamers.

©webdesign Ine 2005